Griepvirus teistert Manchester United

Bram Coenen
| 4 reacties
Griepvirus teistert Manchester United
Foto: © SC

Manager 'Sir' Alex Ferguson zit met de handen in het haar. Net voor de belangrijke wedstrijd van Manchester United tegen stadsrivaal City sukkelen verschillende spelers met een griepvirus.

De stadsderby tussen City en United belooft een klapper van formaat te worden. United staat tweede op twee punten van leider Chelsea, City volgt amper drie punten verderop. "De intensiteit rond deze derby is veel groter dan 10 of 15 jaar geleden", zegt Ferguson aan de BBC. "Maar het maakt niet uit wanneer, er is niets dat meer voldoening geeft dan het winnen van een derby."

Toch moet Ferguson afrekenen met verschillende onbeschikbare spelers. Zo zijn Owen Hargeaves en Ryan Giggs buiten strijd met blessures en kampen Paul Scholes, Dimitar Berbatov en Nemanja Vidic met een griepvirus. Ook de Portugees Nani is nog twijfelachtig.

Kan City dit seizoen grote rivaal United de loef afsteken? "City heeft een onuitputbare bron geld, maar het is moeilijk in te schatten of ze daarmee een titel zullen winnen", meent Ferguson. "Het is een moeilijke competitie om te winnen. Dat weten ze bij City ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties