Sneijder heeft bloedarmoede en vermoeid lichaam

Jarryd Naegels
| 2 reacties
Sneijder heeft bloedarmoede en vermoeid lichaam
Foto: © SC

Wesley Sneijder werd afgelopen rust tijdens de pauze vervangen. In de kleedkamer voelde hij zich niet goed en draaide hij zelfs even weg. De middenvelder heeft bloedarmoede zo blijkt.

Net voor de pauze begon Sneijder al te trillen. “Ik voelde pijn in heel mijn lichaam. Tijdens de rust werd ik onwel en wiel ik zelfs even weg. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ze hebben dan onmiddellijk mijn hart en bloeddruk opgemeten.”

Nadien trok hij naar zijn vaderland voor een onderzoek. “Daar kwam aan het licht dat ik bloedarmoede heb. Mijn lichaam is ook helemaal vermoeid. Dat komt volgens mij door de internationale speelkalender.”

“Ik speelde na een zwaar seizoen in Italië de finale van de Champions League en die van het WK in Zuid-Afrika. Daarna ben ik nog eens getrouwd ook. Ik had 14 dagen vakantie vooraleer ik me weer moest melden bij Inter.”

Zit er net zoals voor Rooney een weekje verlof aan te komen. “Ik zou dat goed kunnen gebruiken, maar het is onmogelijk. Er zijn al veel geblesseerden bij Inter. Ik wil mijn team niet in de steek laten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties