Overtoom in belangstelling Nederlandse toppers

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Overtoom in belangstelling Nederlandse toppers
Foto: © SC

Willie Overtoom (foto) is een van de attracties van Heracles Almelo. De middenvelder van de Nederlandse middenmoter staat nu in de belangstelling van PSV Eindhoven en vooral van AZ Alkmaar.

Beide teams zouden er aan denken om Willie Overtoom al tijdens de winterstop weg te halen bij Heracles. Vooral AZ Alkmaar zou in de markt zijn want hun huidige coach, Gertjan Verbeek, kent Overtoom nog van bij zijn periode bij de Heraclieden.

De voorzitter van Heracles zegt vooralsnog van niets op de hoogte te zijn. Overtoom zelf heeft wel al gehoord over de interesse en hij heeft zelf ook aangegeven graag de stap te willen maken naar een groter team. "Er is zeker nog niets concreets, maar als er een club komt die een goede prijs wil betalen, dan worden we er allemaal beter van", aldus Overtoom in TC/Tubantia.

Overtoom beleefde al vorig seizoen onder leiding van Verbeek zijn grote doorbraak. De Nederlandse Kameroener trekt dit seizoen de lijn door als nummer tien achter de twee spitsen. Overtoom heeft in Almelo nog een contract tot de zomer van 2013.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties