Groep C: Beleeft AA Gent historische avond in Noord-Frankrijk?

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Groep C: Beleeft AA Gent historische avond in Noord-Frankrijk?
Foto: © SC

AA Gent staat op een nieuw knooppunt in zijn bestaan. Na de bekerwinst van vorig jaar kunnen de Buffalo’s dit seizoen voor het eerst in twintig jaar overwinteren in Europa. Een puntje in Rijsel is voldoende om de champagne boven te halen.

Rijsel staat aan de leiding in de Franse competitie, maar in Noord-Frankrijk zijn ze er toch niet gerust op. De heenwedstrijd in het Ottenstadion eindigde al op een gelijkspel. Yassine El Ghanassy zal extra in de gaten worden gehouden.

“Hopelijk gaat hij niet voluit”, lacht Rode Duivel Eden Hazard. “We zullen alles moeten geven, maar we zijn nu goed bezig. Dat geeft vertrouwen.”

Maar ook bij AA Gent is er vertrouwen. “Ik zie niet in waarom we in Rijsel weggespeeld zullen worden”, liet trainer Francky Dury optekenen. Manager Michel Louwagie is blij met de positie als underdog. “Iedereen verwacht toch dat Lille zal doorstoten en zij moeten ook komen, want zij moeten scoren en winnen."

De andere wedstrijd in groep C heeft geen belang meer. Sporting Lissabon is al zeker van de groepswinst en Levski Sofia is volledig uitgeschakeld.

Wat denkt Bwin van deze matchen

Lille en Sporting Lissabon zijn duidelijk favoriet. AA Gent en Levski Sofia kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Lille  de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 198  euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat AA Gent wint, dan scoort u 1200  euro bij Bwin. Een gelijkspel levert 750 euro op

Als u wedt op Sporting Lissabon, dan ontvang je 337,5 euro. Een zege van Levski Sofia kan je portefeuille dan weer spekken met 450 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties