"Als Kaka vertrekt, gaat hij naar Chelsea"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
"Als Kaka vertrekt, gaat hij naar Chelsea"
Foto: © SC

Chelsea is de belangrijkste kandidaat om Ricardo Kaka in te lijven als hij Real Madrid verlaat. Dat zegt de Italiaanse spelersmakelaar Ernesto Bronzetti, een goede vriend van Real-preses Florentino Perez.

Nog geen 24 uur nadat hij werd aangekondigd als nieuwe trainer van Inter Milaan zette Leonardo zijn landgenoot Kaka al op zijn verlanglijstje. De Braziliaan lijkt echter naast het net te vissen. “Kaka gaat niet naar Inter, daar ben ik zeker van”, aldus Bronzetti.

Volgens de Italiaanse spelersmakelaar is de kans dat Kaka in januari überhaupt andere oorden opzoekt zo goed als nihil. Perez lijkt na de zware inspanningen om Kaka naar Madrid te halen – de Koninklijke betaalde 70 miljoen euro voor de Braziliaan – niet meteen geneigd om hem nu al terug van de hand te doen, ook al lijkt Kaka na zijn knieblessure en de concurrentie van Mesut Özil niet meteen op een basisplaats te kunnen rekenen onder José Mourinho.

“Ik heb enkele dagen geleden nog met Florentino gesproken”, aldus Bronzetti. “Hij wil zijn inspanningen om Kaka te halen niet zomaar van tafel laten vegen. En als hij toch vertrekt, dan is dat in juni. Naar Chelsea. Daar ben ik negentig procent zeker van. “

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties