Swinkels gelooft nog in behoud van Willem II

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Swinkels gelooft nog in behoud van Willem II
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arjan Swinkels (foto), de aanvoerder van Willem II, gelooft er nog in dat de club uit Tilburg in de Eredivisie zal blijven. Willem II won zaterdag met 4-3 van Heerenveen.

VVV pakte vrijdagavond de drie punten tegen Excelsior en dus moest Willem II haast zeker winnen van SC Heerenveen om niet helemaal in een 'mission impossible' te geraken. Na een spektakelwedstrijd won de club uit Tilburg met een doelpunt in de slotminuten van Maceo Rigters met 4-3 van de Friezen.

Het zag er nochtans lang niet goed uit voor Willem II want na een kwartier stond het al 0-2 achter. "We speelden een belabberde eerste helft. In de rust zeiden we dan tegen elkaar dat als we zouden verliezen het haast over zou zijn voor ons in de Eredivisie. We gingen meer druk zetten en kwamen terug", aldus Arjan Swinkels op Voetbal International.

Toen Willem II de gelijkmaker aantekende stond het niet veel later alweer 2-3. "Dan denk je bij jezelf dat het toch niet weer van dat zal zijn. We toonden uiteindelijk toch veerkracht met de 3-3 en de fantastische 4-3. Het is natuurlijk niet leuk dat VVV kon winnen, maar alles kan nog met vijf punten achterstand", besluit de kapitein van Willem II die zaterdag ook goed was voor een goal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties