Preud'homme: "Moet mijn emoties anders uiten van de club"

Jarryd Naegels
| 8 reacties
Preud'homme: "Moet mijn emoties anders uiten van de club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme werd bij zijn aanstelling in Twente gewaarschuwd. Zijn uitbarstingen langs de lijn mochten niet meer gebeuren. Het voorbije weekend kon de Twente-trainer zich echter niet bedwingen. "Kan gebeuren hé."

In België werd hij bij Standard en AA Gent regelmatig naar de tribunes gestuurd. Bij De Tukkers mocht dat niet meer gebeuren. Het voorbije weekend oogste Preud'homme echter heel wat kritiek met zijn gedrag. In de Nederlandse pers komt hij op zijn uitbarsting terug. "Wie maakt er geen fouten", vraagt hij zich af. "Maar hier kom ik sterker uit."

Stoppen met roken
Preud'homme vergeleek het met een gestopte roker. "Daar kan je het mee vergelijken", stelt hij. "Als iemand die gestopt is, maar toch nog eens een sigaret rookt. Maar nu ben ik weer gestopt", verzekert hij.

Hij staat, vooral in België, bekend als een zeer emotioneel man. "En dat zal zo blijven", verzekert hij. "Maar ik moet ze op een andere manier uiten de volgende keer. Mijn gedrag van tegen AZ past namelijk niet in de clubcultuur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties