Gerrard: "De verwachtingen zullen snel stijgen"

Fabian Morren
| 0 reacties
Gerrard: "De verwachtingen zullen snel stijgen"
Foto: © SC

Kenny Dalglish heeft zijn contract bij Liverpool met drie seizoenen verlengd. Dat de coach langer blijft, vinden velen een geweldige zaak voor de club. Ook aanvoerder Steven Gerrard.

"Het is geweldig nieuws waar iedereen die iets te maken heeft met Liverpool op zat te wachten", zegt Gerrard tegenover Sky Sports. "Kenny heeft voor nieuw elan gezorgd bij Liverpool. De fans, de spelers en iedereen die Liverpool een warm hart toedraagt kan met een goed gevoel naar een zonnige toekomst kijken."

"Voordat Kenny kwam hadden we het moeilijk. De resultaten vielen tegen. Maar soms is het enige dat je nodig hebt verandering. De laatste zes maanden zijn veel positiever geweest. Kenny is populair bij de spelers, ik denk dat hij over het algemeen een geliefd persoon is."

Met enkele gerichte aankopen moet Liverpool komend seizoen weer kunnen meestrijden om de prijzen, denkt Gerrard. "Met Kenny die een contract heeft getekend en enkele nieuwe aankopen ben ik er van overtuigd dat de verwachtingen snel zullen stijgen. We moeten gewoon doorgaan met hetgeen waar we de afgelopen zes maanden mee begonnen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties