Cruijff: "In principe blijf ik bij Ajax"

Cruijff: "In principe blijf ik bij Ajax"
Foto: © SC

Het kan nog wel eens gezellig worden bij Ajax de komende weken. Commissaris Johan Cruijff kreeg gisteren immers te horen dat Louis Van Gaal wordt aangesteld als algemeen directeur bij de Amsterdamse club. En laten de twee nu geen al te beste vrienden zijn.

Cruijff lijkt echter niet van plan op te stappen als commissaris. "Het hangt in de eerste plaats van de club af. Gaat Ajax hiermee akkoord of niet? In principe blijf ik zitten als commissaris, maar veel zal afhangen van de reacties vanuit de club", zegt de voormalige nummer veertien in De Telegraaf. "Dit is tegen alle afspraken in. Er zijn beslissingen genomen door mensen over zaken waarvoor ze niet zijn benoemd."

Het waren de vier andere commissarissen die bij afwezigheid van Cruijff de beslissing namen. "Maar hij is vervolgens op juiste en correcte wijze geïnformeerd", zei voorzitter Steven ten Have.

"Dit is niet in een paar dagen geregeld. Ik heb vorige week woensdag tweemaal met Ten Have gesproken en niet één keer heeft hij dit ter sprake gebracht", zie Cruijff nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties