Allegri wil met Milan de tweede ster binnenhalen

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Allegri wil met Milan de tweede ster binnenhalen
Foto: © SC

Massimiliano Allegri (foto), de coach van AC Milan, is er op gebrand om de club een tweede ster boven het embleem te bezorgen. Toch vreest de oefenmeester nog steeds de concurrentie van Juventus Turijn in de titelstrijd.

AC Milan staat dit weekend voor de lastige verplaatsing naar AS Roma terwijl ook Juventus een erg lastige klip moet omzeilen met Inter Milaan als tegenstander. "We moeten vooral aan onze eigen wedstrijd denken en winnen. Dat is de enige manier om zeker al vier punten voor te blijven op Juventus", rekent Massimiliano Allegri uit.

"We zijn nog één stap verwijderd van de finale van de Coppa Italia, we staan ook nog in de kwartfinale van de Champions League en zijn koploper in de Serie A. Het spreekt voor zich dat het voor ons een erg belangrijk seizoen is waarin we prijzen kunnen pakken", gaat Allegri verder.

"Juventus is een heel gemotiveerd elftal en dus zal het lastig worden, maar op het einde van dit seizoen wil ik die tweede ster zien fonkelen boven het clubembleem", besluit de trainer van AC Milan.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties