Pazzini blij met vertrek bij Internazionale

Pazzini blij met vertrek bij Internazionale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Giampaolo Pazzini maakte in augustus de overstap van Internazionale naar AC Milan. Een overstap waar, ondanks de sportieve malaise van de Milanezen, de spits nog geen spijt van gehad heeft.

De 28-jarige spits is blij met zijn overstap, maar geeft aan dat hij er geen twee keer over heeft moeten nadenken. "Het ging allemaal heel erg snel", legt Pazzini uit tegenover Forza Milan. "Mijn zaakwaarnemer werd benaderd door AC Milan. Toen ik dat hoorde heb ik zonder twijfelen toegezegd. Bij zo’n zaken moet je niet lang blijven nadenken. Gewoon snel toehappen" De Italiaan deelt echter in de lastige start van zijn nieuwe club. Buiten een hattrick tegen Bologna staat hij sindsdien droog. Toch twijfelt hij niet aan zijn keuze voor de rood-zwarte kant van Milaan. "Ik denk niet dat het een verkeerde keuze is geweest. Vanaf het begin heb ik een goede indruk achtergelaten. Bij Inter had ik een teleurstellend seizoen achter de rug. Ik heb mijn plek bij de nationale ploeg verloren en daardoor ook het EK niet gespeeld.", aldus Pazzini

De spits voelde het al aankomen dat hij in het nieuwe seizoen geen eerlijke kans zou krijgen bij Internazionale. "In de zomer heb ik veel getraind. Ik wist dat ik geen eerlijke kans meer zou krijgen en alleen vriendschappelijk zou gaan spelen in de voorbereiding. Ik voelde me buitengesloten. Het was geen goede situatie. Maar ik heb de motivatie weten te vinden om door te gaan", besluit Giampaolo Pazzini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties