Messi: "Ben geen dictator"

Messi: "Ben geen dictator"
Foto: © SC

Lionel Messi verklaart dat hij geen dominante rol speelt in de kleedkamers van Camp Nou. De Spaanse media schrijven dat de kleine Argentijn af en toe een klein lontje heeft.

Messi zou in het verleden in enkele verhitte discussies verwikkeld geweest zijn met Cristian Tello, Isaac Cuenca en David Villa. Maar de Argentijn benadrukt dat er geen problemen zijn in de kleedkamer van Barcelona.

“Een kleine dictator? Het maakt me niet uit dat mensen dat over me zeggen. Mijn ploegmaten weten dat ik zo niet ben”, aldus de steraanvaller in het Spaanse Sport. “Het is een voorrecht om deel uit te maken van het beste Barcelona ooit. Niet enkel voor wat we bereikten, maar ook voor de manier waarop we spelen.”

Cristiano Ronaldo

Ook zei hij dat de zangkoren van de tegenstander en het weergalmen van de naam van Ronaldo in sommige stadions hem niet deren. “Ik trek me niets aan van die gezangen. Het is normaal dat fans van de tegenstander je proberen af te leiden”, aldus de Argentijnse international. “Madrid is een van de beste teams ter wereld en een wedstrijd tegen hen is altijd leuk om te spelen. Daarnaast is Cristiano een van de beste spelers ter wereld en Pepe is een heel goede verdediger.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties