Roma overtuigt tegen Palermo

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Roma overtuigt tegen Palermo
Foto: © SC

AS Roma heeft een overtuigende zege geboekt tegen Palermo. Het won met 4-1. De thuisploeg eindigde met tien man na rood voor Mattia Destro.

Zdenek Zeman, trainer van Roma, stond onder grote druk. Na twee nederlagen kon hij zich geen nieuwe nederlaag meer permitteren. Maar daar hoefde hij vanavond niet voor te vrezen.

Al na elf minuten opende Francesco Totti de score. Hij werkte een rebound tegen de netten. Pablo Osvaldo verdubbelde na een halfuur spelen de score. De Italiaan profiteerde van een botsing tussen Ujkani en Ezequiel Munoz.

Na de rust ging Roma door op het elan en met nog twintig minuten te spelen, maakte Erik Lamela er 3-0 van. Destro eiste in de slotfase een hoofdrol op door de vierde tegen de netten te prikken en even later tegen een rode kaart aan te kijken. Hij kreeg een tweede geel voor het uittrekken van zijn shirt bij het vieren van het doelpunt. Vijf minuten voor tijd redde Ilicic de eer voor de bezoekers.

Dankzij de driepunter staat Roma op de zesde plaats met 17 punten. Palermo blijft onderaan het klassement hangen en wist in elf wedstrijden slechts acht punten te verzamelen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties