Nederland speelt gelijk tegen Italië

Nederland heeft gelijkgespeeld tegen Italië. Lange tijd was Oranje de betere ploeg en leek het zelfs op een overwinning af te stevenen, maar in blessuretijd werd het alsnog een 1-1 gelijkspel.

Bij Nederland mochten vele jongelingen hun kans wagen. Daley Blind mocht debuteren, en ook Adam Maher en Ola John kregen onder andere hun kans bij Oranje. De eerste kans van de wedstrijd was voor Maher, maar Buffon wist de bal te pakken.

Buffon was de held van het eerste halfuur voor Italië met nog enkele puike reddingen, maar toen iets na het halfuur Lens zich kort bij doel kon vrijmaken was ook hij gepasseerd. Daarna wist Oranje al bij al makkelijk de 1-0 voorsprong te verdedigen, waardoor het leek de wedstrijd winnend af te sluiten. Invaller Marco Verratti besliste daar echter anders over in de blessuretijd.