Joe Cole heeft spijt van Liverpool-jaren
Dries Van den Bergh
| 2 reacties
Joe Cole heeft spijt van Liverpool-jaren
Foto: © SC

Joe Cole geeft grif toe dat hij beter niet naar Anfield was verhuisd. De middenvelder heeft nu het geluk weer gevonden bij West Ham United. "Ik kan enkel spelen bij teams waar ik door gepassioneerd ben", zegt Cole in The Sun

Cole, die vorig seizoen op uitleenbasis voor het Franse Lille speelde, keerde in januari terug naar zijn oude liefde West Ham. Hij geeft toe dat het een vergissing was om naar Liverpool in 2010, toen hij einde contract was bij Chelsea.

De middenvelder zei dat hij zich nooit echt heeft kunnen aanpassen aan het leven bij Liverpool. "Ik voelde niet diezelfde connectie als bij West Ham en Chelsea. Ik kan enkel spelen voor teams waar ik een passie voor voel. Ik denk dat het daar is misgelopen bij Liverpool.”

Hij voegt er wel aan toe dat hij toen weinig keuze had. “Ik had maar twee echte opties: Tottenham of Liverpool. Tottenham was waarschijnlijk de beste keuze, want ze boden me een langdurig contract aan in een familiaire omgeving. Maar ik kon mezelf toen echt niet zien spelen in een Tottenham-shirt. Waarschijnlijk had de rivaliteit tussen West Ham, Tottenham en Chelsea er iets mee te maken.”

Maar nu is Cole terug bij West Ham, de club waar het voor hem allemaal begon. “Ik miste Londen en mijn familie. Door het overlijden van mijn schoonbroer wou ik terug dicht bij hen zijn. Nu ik terug bij West Ham speel ,wil ik niet meer van club veranderen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21821 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties