Italiaanse twee en drie laten geen steken vallen

Napoli en AC Milan hebben gisteren hun wedstrijd gewonnen. Daarmee blijven de krachtsverhoudingen aan de top gelijk, want ook Juventus won de topper tegen Internazionale.

Torino – Napoli 3-5

Torino en Napoli maakten er een spektakelstuk van. Dzemaili scoorde voor de bezoekers drie keer: tot twee keer toe bracht hij Napoli op voorsprong en op tien minuten voor het einde van de wedstrijd maakte hij de belangrijke 3-3. Cavani besliste daarop de wedstrijd met twee doelpunten.

Voor Torino wisten Barreto, Jonathas en Meggiorini te scoren.

Chievo – Milan 0-1

Milan kwam halfweg de eerste helft op voorsprong dankzij Montolivo. Daarna probeerde het lange tijd de score te verdubbelen, maar het slaagde daar niet in. Een onmondig Chievo kon echter ook geen vuist maken, waardoor Milan op cruise-control naar de overwinning ging.

In het slotkwartier kreeg Dainelli nog zijn tweede gele kaart bij de thuisploeg.