Club Brugge Dames spelen vrijdag op het veld van FC Utrecht

Conrad Grayson
| 0 reacties
Club Brugge Dames spelen vrijdag op het veld van FC Utrecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagavond spelen de Club Brugge Dames hun volgende wedstrijd in de B-poule van de BeNe League op het veld van FC Utrecht.

Na een weekje interlands gaan de Club Brugge Dames er opnieuw tegenaan. Dat staat te lezen op de officiële website van Club Brugge. Blauw-zwart is zeker niet kansloos tegen Utrecht. Zo verloren ze de heenwedstrijd met 0-1, maar zat er zeker meer in.

De Nederlandse vrouwen staan vijfde in het klassement en zijn daarmee de laagst geklasseerde Nederlandse ploeg in poule B. Toch wonnen ze de wedstrijden tegen Sint-Truiden, Oud-Heverlee Leuven en dus ook de Club Brugge Dames.

Coach Gunther Bomon kan geen beroep doen op de geblesseerden Evy De Smedt, Angelique Dewulf, Jasmine Vanysacker en Nina Vindevoghel.

Voorselectie Club Brugge Dames: Braeckevelt Astrid, De Rycke Ingrid, Demeyere Silke, Dezeure Lore, Dossche Kim, Haesebroek Yana, Heyse Bo, Huyghebaert Sofie, Laridon Charlotte, Ninclaus Stefanie, Nuytten Jolien, Pouseele Lita, Saelens Christine, Van Den Abbeele Nicky, Van Hauwaert Jana, Van Hamme Lies, Van Wynendaele Elien en Vandebussche Bieke

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties