Vieira: "Hij is beter dan ik was, op zijn leeftijd"

Conrad Grayson
| 3 reacties
Vieira: "Hij is beter dan ik was, op zijn leeftijd"
Foto: © SC

Paul Pogba, de twintigjarige Fransman die onlangs nog Manchester United ruilde voor Juventus, heeft dit seizoen al heel wat indruk gemaakt in de Italiaanse competitie. Hij krijgt dan ook het nodige vertrouwen van Juventus-coach Antonio Conte.

Pogba is de jongste speler sinds Alessandro Del Piero die als jongeling al vijf keer scoorde in de Serie A. Hij werd in het verleden al een aantal keren vergeleken met zijn landgenoot Patrick Vieria, die ook onder de indruk is van de jonge Fransman. “Hij is beter dan ik was, op zijn leeftijd”, zei Vieira aan RMC Sport.

“Ik zag hem als tiener al eens een wedstrijd spelen tegen Portugal. Het duurde toen niet lang voor ik doorhad dat hij voorbestemd was om uit te groeien tot een grote speler. Daarna zag ik hem voor Juventus spelen en wist ik zeker dat hij heel sterk was.”

“Hij heeft een fantastisch schot en een goed lichaam voor iemand van twintig. De tijd zal het leren, maar ik denk dat er zeker kansen voor hem liggen om een grootse carrière tegemoet te gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties