Chadli over toekomst: "Niets te zeggen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Chadli over toekomst: "Niets te zeggen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels spelen vrijdag een belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Servië. Sommige landgenoten weten echter nog niet waar hun toekomst ligt. "Het werkt bevrijdend om bij de nationale ploeg enkel met voetbal bezig te zijn", bekent Nacer Chadli.

Cédric De Volder in Brussel

Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku en Nacer Chadli. Het is slechts een greep uit de rist Rode Duivels die nog niet weten welk shirt er volgend seizoen in de voetbaltas zit opgeborgen. Courtois zal hoogstwaarschijnlijk nog een seizoen onder de lat staan bij Atlético Madrid. De Bruyne heeft twee opties in de Bundesliga en Lukaku moet nog aan een serieuze denkoefening beginnen. Hebben dergelijke perikelen geen invloed op de prestatie van een speler?

“Het is zaak om daar niet al te veel over na te denken”, vertelt Chadli. “Het werkt bevrijdend om bij de nationale ploeg enkel met voetbal bezig te zijn. Enkel de ploeg en de wedstrijd zijn hier van belang.”

Ook de flankaanvaller lijkt op weg naar de deur bij FC Twente. Onder andere Fulham, Ajax en Juventus lieten al weten gecharmeerd te zijn door Chadli. Bovendien is de kans groot dat de Belg met Marokkaanse roots geen zin heeft in een seizoen zonder Europees voetbal (Twente greep in de Eredivisie naast een Europese plaats, nvdr.). “Momenteel kan ik daar echter niets over zeggen”, is Chadli kort van stof. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties