Interesse van Chelsea voor Christian Benteke

Jens Hoofteer
| 13 reacties
Interesse van Chelsea voor Christian Benteke
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nu Chelsea achter het net lijkt te vissen voor Edinson Cavani moet het op zoek naar een andere spits. De club uit Londen plant een bod op Christian Benteke.

Chelsea had graag Edinson Cavani naar Stamford Bridge gehaald, maar de spits van Napoli geeft de voorkeur aan Paris Saint-Germain. Ook Robert Lewandowski was in beeld, maar de Pool verkiest Bayern München boven de Premier League.

Nu is ook Christian Benteke in beeld bij The Blues. Coach José Mourinho doet er alles aan om de 22-jarige aanvaller van Aston Villa naar Chelsea te halen. Benteke past goed in het plaatje van Mourinho. The Special One wil graag een fysiek sterke aanvaller die de voorste linie in zijn eentje kan  leiden. Daarnaast hoopt de Portugees te profiteren van de matige financiële status van Aston Villa.

Benteke voelt zelf wel wat om Champions League-voetbal te spelen en met Chelsea kan hij bovendien een gooi doen naar de Engelse landstitel. De spits maakte in zijn eerste seizoen in de Premier League veel indruk met negentien doelpunten, maar wil liever niet meer tegen de degradatie vechten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties