Nieuwe Maldini klopt op de deur bij Milan

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Nieuwe Maldini klopt op de deur bij Milan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In navolging van zijn vader én grootvader klopt nu ook Christian Maldini op de deur van het eerste elftal bij AC Milan. De zoon van Milan-boegbeeld Paolo Maldini trainde donderdag voor het eerst mee bij De Rossoneri.

De zeventienjarige Christian Maldini tekende op zijn negende al een contract bij Milan. Hij doorliep alle jeugdreeksen en staat nu steeds dichter en dichter bij het eerste elftal.

Donderdag trainde Maldini junior voor het eerst mee het team dat onder leiding staat van Massimiliano Allegri. Omdat Milan met heel wat blessures kampt, mochten verschillende jonkies meetrainen met de grote jongens.

Christian wacht alvast de loodzware taak om in de voetsporen van zijn vader en grootvader te treden. Cesare Maldini won met Milan de Europa Cup 1 in 1963, terwijl vader Paolo de felbegeerde trofee maar liefst vijf keer in de lucht mocht steken.

Nog een Maldini op komst?

Op termijn mogen we overigens nog een Maldini verwachten bij De Rossoneri. Christians broertje, Daniel speelt namelijk ook voor de Italiaanse topclub. Aangezien hij nog maar twaalf jaar oud is, is het wel nog even wachten op hem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties