Trekt Chelsea-legende naar Turkije?

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Trekt Chelsea-legende naar Turkije?
Foto: © SC

John Terry is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden bij Chelsea. De verdediger kan onder José Mourinho niet meer rekenen op een basisplaats en bovendien heeft hij een aflopend contract.

Terry was jarenlang de onbetwiste leider van de Londense club, waarmee hij 3 titels nam, 4 FA Cups, de Europa League en de Champions League in 2012. De Chelsea-captain wordt dit jaar 33 en is niet meer in staat om alle wedstrijden te spelen. Bovendien heeft hij een aflopend contract in Londen.

Galatasaray houdt de situatie goed in de gaten. De Turken zijn op zoek naar defensieve versterking en coach Mancini ziet wel iets in de Engelse international. Sportief loopt het wat minder bij Cim Bom en Terry zou hiervoor de oplossing zijn.

Mancini wil de verdediger graag komende winter overnemen en ook Chelsea lijkt hiermee in te stemmen. Terry kan aan de Bosporus een slordige 3.8 miljoen verdienen. Als de transfer doorgaat, wordt hij opnieuw ploegmaat van Didier Drogba. Beide heren hadden een groot aandeel in het veroveren van de Champions League in 2012.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties