AZ en Utrecht delen de punten

Jordy Ferket
| 0 reacties
AZ en Utrecht delen de punten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AZ Alkmaar en Utrecht hebben gelijkgespeeld in de Eredivisie. Beide ploegen wisten eenmaal te scoren. Aron Johannsson bracht AZ op voorsprong, maar Toornstra maakte gelijk. Onze landgenoot Steve De Ridder speelde de hele wedstrijd voor Utrecht.

Met AZ tegen Utrecht stond er een duel tussen de nummers zeven en veertien op het programma. Bij de bezoekers stond Steve De Ridder 90 minuten tussen de lijnen.

De thuisploeg opende al in minuut 21 de score. Na een prachtig actie op de linkerflank werd de bal voor doel gebracht. Daar was Johannsson attenter dan zijn verdediger en hij knikte het leer laag in doel. Toch wist Utrecht nog een punt uit de brand te slepen. De bezoekers kregen een vrije trap. Jens Toornstra zette zich achter de bal en met een prachtig schot verschalkte hij de AZ-goalie.

De wedstrijd eindigde op 1-1. De puntendeling is vooral geen goede zaak voor Utrecht. Zij blijven maar net boven de degradatieplaatsen staan. De voorsprong op rode lantaarn Roda JC bedraagt slechts vier punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties