Roma wint vlotjes in Serie A

Jordy Ferket

AS Roma heeft op eigen veld eenvoudig gewonnen tegen Parma. Het won met 4-2. Clubicoon Totti maakte ook een beauty. Door de overwinning blijft Roma tweede in de Serie A op acht punten van leider Juventus.

AS Roma ging rusten met een 2-1-voorsprong tegen Parma. Gervinho bracht de thuisploeg op voorsprong. Niet veel later maakte Acquah gelijk voor Parma. Maar lang stonden de bordjes niet in evenwicht. Want Totti bracht de Romeinen met een beauty  op voorsprong.

Ook na de rust ging het vlot voor Totti en co. Pjanic deed de netten een derde keer trillen voor Roma. Acht minuten voor tijd kopte Taddei ook de 4-1 tegen de touwen. Biabiany maakte er nog 4-2 van. Roma won dus en staat nog steeds tweede in de Serie A.