Slecht nieuws voor Bakkali: Ruiz wil blijven

Slecht nieuws voor Bakkali: Ruiz wil blijven
Foto: © SC

Slecht nieuws voor Zakaria Bakkali: Bryan Ruiz zou ook volgend seizoen voor PSV willen spelen. Dat betekent dat onze jonge landgenoot nog steeds met serieuze concurrentie krijgt af te rekenen. Een vertrek lijkt dan ook nakend...

Ruiz is nog steeds eigendom van Fulham, maar heeft gisteren aangegeven dat hij een verlengd verblij wel ziet zitten. "Ze hebben een nieuw project voor volgend seizoen om kampioen te worden en een sterker elftal neer te zetten. Daar zou ik wel deel van uit willen maken. Maar we moeten zien wat er gebeurt. Eerst nog drie wedstrijden, misschien nog play-offs en dan het WK. Wat er gaat gebeuren hangt van verschillende dingen af. Ik heb nog een contract voor een jaar bij Fulham", aldus Ruiz bij FOX Sport.

Zakaria Bakkali wachtte af wat er met de Costa Ricaan zou gebeuren, maar als die langer blijft, lijkt een verlenging van zijn contract onbespreekbaar. De zaakwaarnemers van Bakkali waren nu immers al aan het uitkijken naar een nieuwe club. Als Ruiz blijft, lijkt een vertrek onafwendbaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties