Rode Duivels naar Brazilië - wie ligt op koers voor het WK?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Rode Duivels naar Brazilië - wie ligt op koers voor het WK?
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Het WK in Brazilië nadert met rasse schreden en de Belgische voetballers proberen zich in allerbeste omstandigheden voor te bereiden voor het eerste grote toernooi in 12 jaar. Iedere week lijst Voetbalkrant.com prestaties van enkele Rode Duivels voor u op.

Toby Alderweireld en Thibaut Courtois liggen ondanks een gelijkspel tegen Malaga nog steeds op koers om de titel te pakken in Spanje. Alderweireld en Courtois lieten niet altijd een even zekere indruk tijdens de match, maar eerstgenoemde was wel beslissend met een doelpunt.

Kevin De Bruyne bevestigde zijn goede vorm tegen Borrusia Mönchengladbach. De spelmaker van VfL Wolfsburg pikte opnieuw een doelpuntje mee en trok met 3-1 aan het langste eind. Onze landgenoot grijpt wel nipt naast een Champions League-ticket.

Lukaku goaltjesdief, Kompany kampioen

Romelu Lukaku legde zijn vijftiende doelpunt van het seizoen in het mandje voor Everton. Na zijn 17 goals vorig seizoen, dus opnieuw knappe cijfers voor onze landgenoot.

De Rode Duivel van het weekend was ongetwijfeld Vincent Kompany. De kapitein van City zorgde voor de beslissende 2-0 in de match tegen West Ham en veroverde zijn tweede landstitel in drie jaar tijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties