"Droom was om WK te spelen, maar op de bank beland"

Caroline Tonnelier
| 36 reacties
"Droom was om WK te spelen, maar op de bank beland"
Foto: © SC

De voorbije maanden beleefde Zakaria Bakkali een ritje van de hemel naar de hel. In het begin van het seizoen was hij nog de grote ster bij PSV, maar nu lijkt de club hem na aanslepende contractonderhandelingen liever kwijt dan rijk. Zijn makelaar vraagt om begrip.

Volgens Frenay hebben verschillende partijen schuld bij de neergang van zijn klant de afgelopen maanden. Dat vertelde hij aan Omroep Brabant. “De media, de Belgische nationale ploeg, opeens stonden er heel veel mensen rondom die jongen. Iedereen moest wat van hem hebben. Hij kwam in aanmerking voor de Belgische ploeg, op het moment dat we misschien wel de beste selectie uit de historie hebben. Ze hebben hem zot gemaakt. Zijn droom was om het WK te spelen, maar hij belandde op de bank bij PSV. Dat was echt een klap.”

De achttienjarige Bakkali vertrekt wellicht bij PSV. Hij weigert nog steeds zijn krabbel onder een nieuw contract te zetten en nu de ploeg uit Eindhoven een prijskaartje van amper twee à drie miljoen euro op zijn hoofd heeft geplakt, lijkt de poort naar een transfer wagenwijd open te staan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties