"Ik heb grote twijfels of Bakkali ooit nog op niveau komt"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
"Ik heb grote twijfels of Bakkali ooit nog op niveau komt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zakaria Bakkali schoot begin vorig seizoen nog als een komeet naar omhoog, maar een jaar later zit de carrière van het ooit zo bewierookte toptalent helemaal in het slop. In Nederland twijfelt men er zelfs aan of Bakkali ooit nog écht zal doorbreken.

“Dit begint een wel heel treurig verhaal te worden”, steekt Jan Van Halst – analist bij Fox van wal in Het Algemeen Dagblad. “Dat je met zo verschrikkelijk veel talent zo in de vergetelheid kunt raken. Triest.”

Hij heeft nog nooit constant gepresteerd

“Hij zal niet goed worden begeleid. Maar die jongen is achttien jaar, geen zestien meer. Hij moet nu zelf zeggen dat hij weer wil voetballen. Bakkali heeft een geweldige dribbel, maar loopt ook heel vaak met zijn kop naar beneden. Hij kan natuurlijk nog leren, maar hij heeft nog nooit constant gepresteerd.”

Van Halst vreest zelfs voor het verdere verloop van Bakkali’s carrière. “Ik heb grote twijfels of hij ooit nog op niveau komt. Als je er zo lang uit bent, is het heel moeilijk om weer de Nederlandse top te halen, laat staan de Europese top.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties