Reactie Bruce na blunder McGregor: "Afschuwelijk om zo te verliezen"

Bruce na blunder McGregor: "Afschuwelijk om zo te verliezen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren won vandaag met 1-0 van Hull City. De schlemiel was ervaren doelman Alan McGregor. Hij ging zwaar in de fout en Vanaken kon profiteren. Ac

Sander De Graeve in Lokeren

"We hebben een fout gemaakt en het heeft ons de match gekost", aldus Bruce. "Op dit niveau worden die fouten natuurlijk afgestraft. Het is jammer voor McGregor. Hij was de held dit weekend met die redding op strafschop. Nu zorgt hij dat we verliezen. Het is verschrikkelijk om zo de boot in te gaan."

Bruce had achteraf respect voor Lokeren. "Ze hadden het moeilijk in de eerste helft, maar begonnen veel scherper aan de tweede. Het wordt niet makkelijk, ik heb ook nooit gezegd dat het een makkie zou worden. Lokeren werd vijfde en won de Beker. Ze hebben enkele goeie spelers. Het zal een andere match zijn voor onze supporters. We moeten winnen."

Hij koos voor een veredeld B-elftal, de prioriteit ligt bij de handhaving in de Premier League. "We zullen zien hoe we aan de aftrap komen, er komen belangrijke wedstrijden aan. Onze balans zat niet goed vandaag aangezien we verloren, maar zelfs achteraf gezien had ik hetzelfde gedaan. We moeten fris zijn voor de Premier League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties