Reactie Odoi: "We slikken enkel lullige goals"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Odoi: "We slikken enkel lullige goals"
Foto: © Photonews

Denis Odoi speelde sterk vanavond op de linksachter bij Sporting Lokeren, maar zag dat zijn team niet verder kwam dan een 1-1 tegen Trabzonspor na een vreemde tegengoal. Odoi was achteraf teleurgesteld.

Sander De Graeve in Lokeren

Lokeren kwam snel op voorsprong, maar slikte op slag van rust een pijnlijk doelpunt. "Lullig, hé, die tegengoal. Eerst dachten we dat de bal al buiten was, waardoor iedereen even stil stond. Dat schot kwam dan heel erg scherp, ik denk dat die beter gepareerd moet worden. Het was alweer een goal om te vermijden."

Het overkwam Lokeren al vaker de laatste tijd. "We slikken niet vaak goals waarbij we echt uitgespeeld worden. Het zijn altijd stilstaande fases of van die lullige goals zoals vanavond. Op de stilstaande fases waren we wel sterk vanavond. Zeker als je hun lengte ziet hebben we het goed gedaan."

Gewoon zes op zes pakken, we moeten daar niet onnozel over doen

Ook over zijn eigen prestatie was Odoi, verrassend, niet helemaal tevreden. "Ik was niet zo tevreden van mijn eerste helft. Een paar acties kon ik misschien beter oplossen. In de tweede helft ging het al wat beter en werd ik ook wat minder verdedigend uitgedaagd. Ik had het geluk dat er niet echt een vleugelspeler tegen mij stond, waardoor ik wat meer tijd kreeg."

Lokeren moet nu vol aan de bak in de komende twee wedstrijden om nog kans te maken op de kwalificatie. "Het zou goed zijn mocht Legia met een B-team zou spelen." Hij weet wat hem te doen staat. "Gewoon die zes punten pakken, we moeten daar niet onnozel over doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties