'Hernieuwde' Florenzi: "Bloed voor over om de Scudetto te winnen"

Jeroen Evens
| 0 reacties
'Hernieuwde' Florenzi: "Bloed voor over om de Scudetto te winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alessandro Florenzi heeft gisteren zijn contract bij AS Roma verlengd tot juni 2019, en daarmee onderstrepen de Giallorossi nogmaals hun titeldrang. Florenzi spreekt over het genoegen om met Totti te spelen, en het feit dat Roma 'er bloed voor over heeft' om de titel in huis te halen.

De veelzijdige middenvelder tekende gisteren een vernieuwd contract in de Italiaanse hoofdstad, waarmee hij zo’n 2 miljoen euro per seizoen zal verdienen. “We hebben een stap vooruit gezet met de vernieuwing van het contract, ik wou dit zò graag”, gaf Florenzi mee aan Football Italia.

Totti

Florenzi kwam dit seizoen 8 keer in actie naast zijn voorbeeld, Francesco Totti. “Ik ben opgegroeid met naar Totti te kijken op televisie, dus het lijkt nog niet reëel dat ik langs hem speel. Ik kan alleen maar zeggen dat hij een speciaal persoon is, zowel op als naast het veld.”

Scudetto

Roma staat momenteel op een tweede plaats in de Serie A, op 3 punten van leider Juventus, en lijkt vastberaden om de Turijnen het vuur aan de schenen te leggen. “Het zou zo’n grote teleurstelling zijn als we de titel niet zouden winnen. We hebben er bloed voor over om de Scudetto binnen te halen”, waarschuwt hij De Oude Dame.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties