Leegloop dreigt in Signal Iduna Park

Leegloop dreigt in Signal Iduna Park
Foto: © SC

De Duitse club staat momenteel nog altijd eenzaam op de laatste plaats in de Bundesliga. De komende transferperiode zorgt mogelijk opnieuw voor een leegloop uit het Ruhrgebied.

Borussia Dortmund beleeft voorlopig geen topseizoen. Jürgen Klopp krijgt zijn elftal maar moeilijk op de rails, met als resultaat dat de club uit Noordrijn-Westfalen de laatste plaats bekleed met 16 punten. Dat kan voor nieuwe vertrekkers zorgen in de volgende transferperiode.

De Armeniër Henrikh Mkhitaryan lijkt het gezicht te worden van de crisis in Dortmund. De creatieve middenvelder werd langs de grote poort binnengehaald en had 27,5 miljoen euro gekost. Die hoge som woog blijkbaar op de schouders en Mkhitaryan kon de verwachtingen nooit echt inlossen. Hij stuurt nu aan op een vertrek in de zomer.

Daar komt nog bij dat ook Marco Reus, gegeerd door de Europese top, mogelijk vetrekt bij de volgende mogelijkheid. De Duitse international zal immers geen moeite ondervinden met de zoektocht naar een nieuwe club. Zo dreigen opnieuw belangrijke of dure spelers te vertrekken bij Borussia Dortmund

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties