Geen winnaar in duel tussen zwalpende Italiaanse topclubs

Caroline Tonnelier
| 3 reacties

In Italië was het uitkijken naar de topper tussen AS Roma en AC Milan. Hoewel, topper, de recente prestaties van beide clubs zijn niet meteen om vrolijk van te worden.

De avond begon uitstekend voor AS Roma. Rüdiger opende al in de vierde minuut de score. Het begin van een mooie avond?

Niet echt, want doelman Donnarumma gooide roet in het eten met een uitstekende prestatie. AC Milan mocht blij zijn met de 1-0 aan de pauze.

Terugkeer Totti

In de tweede helft waren het de bezoekers die via Kucka voor een vroeg doelpunt zorgden. De beste kansen waren daarna nog voor Milan, maar gescoord werd er niet meer.

Het goede nieuws voor AS Roma was nog de comeback van Totti na drie maanden blessureleed. De concurrenten bovenaan kunnen profiteren van het nieuwe puntenverlies van Nainggolan en co, en dat deed Fiorentina alvast.

09/01/2016 15:00Carpi - Udinese2-1
09/01/2016 18:00Fiorentina - Lazio1-3
09/01/2016 20:45AS Roma - AC Milan1-1