Vlad Rusu maakt zijn derde goal in twee wedstrijden voor Beerschot-Wilrijk: "De sfeer was fantastisch"

Koen Frans
Koen Frans vanuit Antwerpen
| 2 reacties
Vlad Rusu maakt zijn derde goal in twee wedstrijden voor Beerschot-Wilrijk: "De sfeer was fantastisch"
Foto: © jan mees

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vlad Rusu krijgt bij afwezigheid van Simon Vermeiren volop zijn kans in punt van de aanval bij KFCO Beerschot-Wilrijk. De Roemeense spits stelt niet teleur en maakte zaterdag zijn eerste doelpunt op het Kiel.

Vorige week maakte hij er twee op het veld van WS Brussel, zaterdag trapte hij zijn allereerste op het Kiel tegen de netten. Drie goals in twee wedstrijden: Vlad Rusu grijpt zijn kans bij afwezigheid van Simon Vermeiren. "Het voelde heel goed om voor het eerst in een thuiswedstrijd aan de aftrap te staan", zegt de stille Roemeen.

"De sfeer in het stadion was fantastisch. Ik wil de fans dan ook bedanken voor het vertrouwen in mij. Natuurlijk ben ik blij dat ik weer gescoord heb, maar nog belangrijker zijn de drie punten", vindt Rusu. "Ik probeer in elke wedstrijd mijn best te doen en zoveel mogelijk goals te maken. Ik hoop dat er nog veel doelpunten zullen volgen."

Ik hoop dat er nog veel doelpunten zullen volgen.

Ook Alexander Maes voelde zich in zijn sas tegen Coxyde. "Ja, het was plezant. Onze eerste helft was eigenlijk niet goed, maar we gingen wel met 3-0 de kleedkamer in. Dat gaf ons de gelegenheid om in de tweede helft ook een beetje aan het publiek te denken. Uiteindelijk bleef het bij 4-0, maar ik denk dat we er gemakkelijk 6 of 7 hadden kunnen maken", aldus de 24-jarige Limburger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties