José Izquierdo beleeft het mooiste moment in zijn ontluikende voetbalcarrière: "Eerst de titel, dan de Champions League en nu dít"

Diederik Geypen Sander De Graeve
Diederik Geypen en Sander De Graeve vanuit Lint
| 6 reacties
José Izquierdo beleeft het mooiste moment in zijn ontluikende voetbalcarrière: "Eerst de titel, dan de Champions League en nu dít"
Foto: © photonews

José Izquierdo (24) kreeg woensdag de 63ste Gouden Schoen uit handen van Belgisch bondscoach Roberto Martinez. De ontlading bij de Colombiaanse snelduivel die een stressvolle avond beleefde was enorm.

De 24-jarige Izquierdo straalde toen hij met zijn Gouden Schoen de perszaal binnenwandelde. "Me happy? Ik ben altijd happy", glunderde de winger van Club Brugge. "Voetbal maakt me blij en is de mooiste job in het leven."

De mensen zien mijn flitsen graag, dat blijkt uit deze stemming

José Izquierdo

De laureaat bedankte iedereen die op hem stemde. "Ik zal met mijn flitsen altijd voor het verschil proberen zorgen. Dat zien de mensen graag, dat blijkt ook uit deze stemming."

"Het winnen van deze Gouden Schoen is het mooiste moment van mijn carrière. Eerst de titel, dan de Champions League en nu dít. Deze trofee is het resultaat van jaren hard werken en rusten. Dit motiveert me om er nog harder tegenaan te gaan en Club een nieuwe titel te bezorgen", besloot Izquierdo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties