Janga juichte twee keer, maar de VAR zorgde voor zure nasmaak, hij reageert

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 5 reacties
Janga juichte twee keer, maar de VAR zorgde voor zure nasmaak, hij reageert
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rangelo Janga kon zomaar de man van de wedstrijd geworden zijn in Gent-Standard, maar zijn tweede doelpunt werd afgekeurd door de Videoref.

"Misschien duwde ik hem (Laifis, nvdr.) lichtjes, maar voetbal blijft een mannensport. Ik denk niet dat je dat doelpunt daarvoor moet afkeuren. Ik legde mijn hand op zijn schouder, maar duwde hem niet weg. Het is een fase waarin we eindelijk terug in de wedstrijd kwamen. Het doet pijn dat het geannuleerd werd."

Het moet een onwezenlijk gevoel zijn als spits, scoren, juichen rustig naar de middenlijn en dan afgekeurd. "Iedereen was aan het juichen, iedereen vol emotie, maar dan zag je die ref contact maken met de videoassistent. Je kan niet anders zeggen dan dat het een pijnlijk gevoel was."

Het was een knotsgekke wedstrijd

Bovendien werd Janga nog eens op het randje afgevlagd ook. "Ik dacht wel dat het op de lijn was. Zoals iedereen weet was het een knotsgekke wedstrijd. We begonnen goed, kwamen op voorsprong en gingen met heel veel vertrouwen de rust in. Maar in de tweede helft begonnen we niet scherp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties