Eden Hazard net op tijd klaar voor herstart La Liga: "Anderen kunnen soms niets anders dan 'wow' zeggen"

Eden Hazard net op tijd klaar voor herstart La Liga: "Anderen kunnen soms niets anders dan 'wow' zeggen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard is net op tijd klaar voor de herstart van La Liga. De aanvoerder van de Rode Duivels ondervindt geen hinder meer van zijn felgeplaagde enkel en liet op het trainingsveld al meermaals de monden van collega's openvallen.

Het Spaanse AS zette onze landgenoot op de cover van de sportpagina's met de veelbelovende titel: "Gelanceerd". Want wat hij bij momenten laat zien op training, schijnt van een ongekend niveau te zijn.

"Eden kan niet wachten om terug wedstrijden te gaan spelen", vertelt Edens broer Killian in Het Nieuwsblad. "Als hij straks weer 100% fit is, komt hij van een andere planeet. Als hij zijn kwaliteiten kan tonen, kunnen anderen niets anders dan 'wow' zeggen."

Tot dusver maakte Real Madrid nog geen kennis met de 'echte' Eden Hazard. "Eden heeft nog tijd om zijn stempel te drukken, het wordt niet zijn laatste jaar bij Real", aldus Killian Hazard. Ook bij Chelsea waren er in zijn eerste seizoen vraagtekens, maar toch groeide hij er uit tot een van de grootste spelers in de Premier League." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties