Officieel: twee spelers met heel wat ervaring hebben hun contract bij Juventus verlengd
Nils Wens
| 2 reacties

Gianluigi Buffon en Giorgio Chiellini hebben hun contract bij Juventus verlengd

Officieel: twee spelers met heel wat ervaring hebben hun contract bij Juventus verlengd
Foto: © photonews

Op 42-jarige leeftijd heeft Gianluigi Buffon zijn contract bij Juventus verlengd. De Italiaanse topclub zal zo ook volgend seizoen op de doelman kunnen rekenen. Ook Chiellini heeft zijn contract verlengd.

Terwijl zijn vorig contract op 30 juni (morgen) zou aflopen, heeft Gianluigi Buffon zijn contract bij Juventus opnieuw verlengd. De Italiaanse doelman heeft een nieuw contract getekend tot juni 2021. De club heeft het laten weten in een officiële verklaring

Ondanks zijn 42 jaar lijkt de ex-doelman van Parma en PSG zijn handschoenen niet op te willen hangen. Hoewel hij sinds het begin van zijn carrière al 669 wedstrijden heeft gespeeld in alle competities bij Juventus (waaronder 13 dit seizoen), zal de wereldkampioen van 2006 de mogelijkheid hebben om er volgend seizoen nog enkele wedstrijden bij te doen. 

Ook Giorgio Chiellini heeft zijn contract verlengd tot juni 2021. Ter herinnering: de 35-jarige verdediger raakte dit seizoen ernstig geblesseerd en miste al heel wat wedstrijden. Het is nog maar de vraag of hij volgend seizoen weer op niveau kan komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties