📷 Stoppen slaan door bij Victor Osimhen: ex-spits van Charleroi deelt slag uit aan Daan Heymans

Seppe Frans
| 2 reacties

Zondag nam Napoli het op tegen promovendus Venezia. De wedstrijd werd door de thuisploeg eenvoudig gewonnen, al moest het dat wel met een man minder doen. Na amper 23 minuten ging het licht bij Victor Osimhen al uit. Hij ging op de vuist met een andere bekende uit de Jupiler Pro League.

De ex-spits van Charleroi probeerde zich tijdens een hoekschop te ontdoen van Daan Heymans (ex-Waasland-Beveren), maar verkocht daarbij een vuistslag op de keel van onze landgenoot. De 22-jarige Nigeriaan werd dan ook door de scheidsrechter meteen met een rode kaart van het veld gestuurd.

Uiteindelijk kon Napoli met tien man, en zonder de geblesseerde Dries Mertens, alsnog met 2-0 winnen. Daan Heymans stond tijdens zijn Serie A-debuut 75 minuten tussen de lijnen.