Ronaldo stuurt kat naar Gouden Bal en haalt op Instagram zwaar uit naar organisator: "Hij vertelt leugens over mij"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

Ronaldo stuurt kat naar Gouden Bal en haalt op Instagram zwaar uit naar organisatie

Ronaldo stuurt kat naar Gouden Bal en haalt op Instagram zwaar uit naar organisator: "Hij vertelt leugens over mij"
Foto: Photonews

Cristiano Ronaldo is gisteren niet opgedaagd voor de uitreiking van de 'Ballon d'Or', de meest prestigieuze individuele prijs ter wereld. De Portugees won de verkiezing al vijf keer, maar ligt nu in conflict met de hoofdredacteur van organisator France Football.

Het magazine organiseert de uitreiking, maar Pascal Ferré moet het nu zwaar ontgelden. Volgens Ronaldo heeft hij leugens over hem verteld. "Hij heeft mijn naam gebruikt om zichzelf en het blad waarvoor hij werkt te promoten. Een absolute minachting voor iemand die France Football en de Gouden Bal altijd heeft gerespecteerd", schrijft de superster op Instagram.   

Ferré heeft gezegd dat Ronaldo zijn carrière wil afsluiten met meer Gouden Ballen dan Messi, die er zes heeft. "Dat is nog zijn enige ambitie", zei hij aan The New York Times. "Het is onaanvaardbaar dat de persoon die verantwoordelijk is voor het toekennen van zo'n prestigieuze prijs op deze manier kan liegen. En vandaag loog hij weer. Volgens hem ben ik niet bij het gala aanwezig vanwege een vermeende quarantaine, maar dat is nergens op gebaseerd."   

"De grootste ambitie in mijn carrière is om nationale en internationale titels te winnen voor de clubs die ik vertegenwoordig en voor het nationale team van mijn land. De grootste ambitie van mijn carrière is om een goed voorbeeld te zijn voor iedereen die profvoetballer is of wil worden. De grootste ambitie van mijn carrière is om mijn naam in gouden letters te schrijven in de geschiedenis van het wereldvoetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties