2027: Club Brugge gaat langer door met belangrijke speelster

2027: Club Brugge gaat langer door met belangrijke speelster
Foto: © photonews

Club Brugge doet ook bij zijn vrouwen heel wat interessante transfers dezer dagen. Zo hebben ze nu ook een prachtige contractverlenging weten aan te kondigen van Davinia Vanmechelen, die al heel wat caps verzamelde bij de nationale ploeg.

Davinia Vanmechelen zal ook de komende jaren uitkomen voor Club YLA. Dat hebben ze bij blauw-zwart duidelijk gemaakt via een bericht op de sociale media. Vanmechelen tekende een nieuw contract dat haar tot 2027 in Jan Breydel houdt.

De technisch vaardige winger speelde in het verleden bij onder meer Standard, KRC Genk en in Frankrijk en Nederland, maar is al van kleins af aan grote fan van Club Brugge. De Limburgse blijft nu dus bij de club van haar hart.

Doelpuntenmachine voor Club Brugge

"Ik ben heel gelukkig bij Club YLA, ik hoop mijn contract er te kunnen verlengen", aldus Vanmechelen eerder dit seizoen. Haar droom komt nu uit. "More to come", zijn ze ook bij blauw-zwart zelf in de wolken over hun speelster die zowel vorig als dit seizoen heel goed bij schot is. De komende jaren kan ze dat dus nog meer gaan doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties