🎥 Johan Bakayoko alweer trefzeker maar PSV verliest voor het eerst dit seizoen punten

PSV was aan een geweldige reeks bezig: 17 wedstrijden werden na elkaar gewonnen dit seizoen. Maar aan alles komt een einde, dat heeft PSV nu ook ondervonden.

PSV ging met Johan Bakayoko aan de aftrap op zoek naar zijn 18e overwinning van het seizoen tegen FC Utrecht. Na zeven minuten kon de Rode Duivel met het hoofd de 0-1 scoren.

Kort na rust maakte Othman Boussaid (ex-Lierse) er 1-1 van. Uiteindelijk werd dit ook de eindstand. PSV had meer balbezit dan FC Utrecht, maar verzamelde wel minder schoten.

De club uit Eindhoven blijft natuurlijk wel alleen en met veel voorsprong leider in de Eredivisie. De ongeslagen reeks leeft door, maar een 18e opeenvolgende overwinning in de competitie kwam er niet van.