🎥 Rode Duivel Johan Bakayoko scoort twee keer en helpt PSV aan monsterzege

De trein van PSV blijft doorrazen. De Eindhovense club heeft zaterdag met 1-7 gewonnen van PEC Zwolle.

PSV begon meteen goed aan de wedstrijd. Iets voor het halfuur kon Rode Duivel Johan Bakayoko zijn ploeg op voorsprong zetten met een geweldige kopbal. De voorsprong werd verdubbeld en nog voor de rust kon PEC Zwolle er 1-2 van maken.

Na de rust ging het er een pak heviger aan toen. Op het uur knalde Bakayoko de 1-4 binnen. PSV leek er maar niet genoeg van te krijgen en bleef scoren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op een 1-7(!) eindstand.

PSV blijft zo ongeslagen in de Eredivisie. Bakayoko zet zijn statistieken wat extra kracht bij en was zo al goed voor zes doelpunten en acht assists dit seizoen.