Done deal: broer van Amuzu verlaat KV Mechelen voor deze club

Done deal: broer van Amuzu verlaat KV Mechelen voor deze club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joseph Amuzu heeft een nieuwe club gevonden. Hij was einde contract bij KV Mechelen en trekt nu naar de Nederlandse competitie. Dat nieuws is ondertussen officieel bevestigd geworden vanuit zijn nieuwe club.

Joseph Amuzu was eigendom van KV Mechelen, maar speelde vorig seizoen al in Nederland op huurbasis voor Helmond Sport. Daar maakte hij grote sier en dat leverde hem ook de aandacht op van heel wat andere ploegen. 

De 19-jarige linksbuiten kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor Helmond Sport, waar hij in 35 wedstrijden drie goals wist te scoren en bovendien ook nog eens drie assists wist af te leveren. Nu trekt hij naar FC Dordrecht.

Ambitieus Dordrecht

FC Dordrecht versterkte zich deze zomer al met de komst van Dean Zandbergen, Sem Valk, en Igor Daniel da Silva en voegt daar nu in al zijn koopdrang ook nog eens Joseph Amuzu aan toe: de ambities zijn groot bij Dordrecht.

Amuzu tekende in Nederland een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een extra seizoen. Dordrecht werd afgelopen seizoen vierde in de Nederlandse tweede klasse en wil graag mikken op promotie. 

Joseph Amuzu is de vijf jaar jongere broer van Francis Amuzu die bij RSC Anderlecht in de Jupiler Pro League speelt. Benieuwd of de jongere broer op termijn ook dezelfde carrière zal kunnen maken als zijn oudere broer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties