Datum: 04/02/2015 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gent en Anderlecht strijden om finale tegen Club Brugge
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Gent en Anderlecht strijden om finale tegen Club Brugge
Foto: © Photonews

KAA Gent en RSC Anderlecht werken vanavond de heenwedstrijd van hun halve finale in de Beker van België af. Eén ding is al zeker: de winnaar van de dubbele confrontatie speelt op de Heizel tegen Club Brugge.

Club Brugge won gisteren de heenwedstrijd van die andere halve finale met 5-1 van Cercle Brugge. Mirakels bestaan dan wel in het voetbal, maar het zal toch niet voor de terugwedstrijd van volgende week zijn. 

En dus strijden de Buffalo's en de landskampioen voor een enorme leuke finale. Want het moet gezegd: het is al een poosje geleden dat de finale van de Beker van België nog eens een echte topper mocht voorstellen.

Besnik Hasi moet het vanavond nog steeds zonder Dennis Praet doen. Nieuwkomer Idrissa Sylla ligt in de lappenmand, terwijl Roland nog niet speelgerechtigd is voor de wedstrijd in de Ghelamco Arena. 

De Buffalo's leven ondertussen met veel vertrouwen naar de confrontatie toe. In november jongstleden geleden won Anderlecht nochtans nog in Gent. "Maar dat zal ons geen tweede keer overkomen", klinkt het bij Gent in koor.

Kan Anderlecht opnieuw winnen in Gent? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al 174 euro op. Denk je dat de partij opnieuw op een 0-2-overwinning voor paars-wit zal eindigen? Dan mag je maar liefst 900 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws