wolVfL Wolfsburg
levBayer Leverkusen
1-1
2-1
3-1
3-2
Datum: 10/03/2012 15:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Volkswagenstadion
Volg VfL Wolfsburg - Bayer Leverkusen LIVE op BWIN
Andrea Doino
| 0 reacties
Volg VfL Wolfsburg - Bayer Leverkusen LIVE op BWIN
Foto: © SC

In de Bundesliga krijgt Wolfsburg vandaag Leverkusen over de vloer. Leverkusen hoopt vandaag de kater weg te spoelen die ze hebben opgelopen in de Champions League. Woensdag verloren de Duitsers met 7-1 van Messi en co.

Leverkusen heeft nog een kleine kans om volgend jaar aan te treden in de Champions League maar dan moet er vandaag absoluut worden gewonnen. Na de blamage in Camp Nou (7-1) moeten de Duitsers vandaag de drie punten mee naar huis nemen. In de heenronde won Leverkusen thuis met 3-1.

In de voorbije vijf ontmoetingen kon Wolfsburg geen enkele keer winnen van Leverkusen. Ze verloren deze laatste vijf ontmoetingen. Wolfsburg-coach Felix Magath zal geen beroep kunnen doen op Josue die geschorst is. Bij Leverkusen zijn René Adler, Tranquillo Barnetta, Michael Ballack, Vedran Corluka Da Costa en Sidney Sam niet van de partij.

Leverkusen-coach Robin Dutt maakte duidelijk dat de wedstrijd van woensdag geen referentie is voor vandaag. “Ik geloof dat het psychologisch niet zo moeilijk is om de wedstrijd tegen Barcelona te verwerken. In de Bundesliga zijn we aan een sterke terugronde bezig en hebben we zelfvertrouwen."

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?


Bayer Leverkusen is favoriet. Een gokje bij BWIN op VfL Wolfsburg daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Leverkusen met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 240 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Wolfsburg wint u 280 euro.



Welke wedstrijden in de Bundesliga kan je nog LIVE volgen op BWIN ?


FSV Mainz 05 – 1.FC Nürnberg

Borussia Mönchengladbach – SC Freiburg (zie hier VB)

Bayern München – 1899 Hoffenheim

1.FC Köln – Hertha BSC
 

Meer nieuws