ajaAjaccio
marMarseille
1-0
Datum: 09/03/2012 20:00
Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Stade Francois Coty
Volg AC Ajaccio - Marseille LIVE op BWIN
Andrea Doino
| 0 reacties
Volg AC Ajaccio - Marseille LIVE op BWIN
Foto: © SC

Vanavond gaat Marseille op bezoek bij AC Ajacco. Na drie opeenvolgende nederlagen wil de ploeg van Didier Deschamps weer aanknopen met een overwinning en zo met vertrouwen naar Milaan trekken voor de terugwedstrijd van de Champions League.

Marseille-coach Deschamps vindt dat zijn ploeg zich snel moet herpakken. “We zijn slecht geplaatst in de competitie omdat we geen punten pakken. We bevinden ons in een moeilijke periode en moeten vanavond weer aanknopen met een overwinning.” Marseille staat momenteel op een teleurstellende achtste plaats in de Ligue 1.

Remy, Valbuena en Mbia maken terug deel uit van de selectie. Deschamps zal geen beroep kunnen doen op André Ayew en Gignac.

AC Ajaccio staat achttiende in de Ligue 1 en is vanavond verplicht om minstens één punt te pakken. Tegen Nice (1-1) en Brest (0-0) werd er duur puntenverlies geleden, aangezien dat twee rechtstreekse concurrenten zijn.


Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Marseille is favoriet. Een gokje bij BWIN op Ajaccio daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.
 

Gaat Marseille  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 195 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Ajaccio wint u 400 euro.

Meer nieuws