Buffel helpt Feyenoord aan zege

Feyenoord heeft haar thuiswedstrijd tegen FC Twente winnend afgesloten. Thomas Buffel was met zijn twee goals en een assist de meest bepalende man op het veld. Hij hielp zijn team zo aan een 3-2 zege.

FC Twente startte dan wel het best, het was toch Feyenoord dat op voorsprong kwam. Na een assist van Dirk Kuyt trapte Buffel de bal hard tegen de netten. 10 minuten voor het einde van de eerste helft werden de rollen omgekeerd: Buffel gaf een voorzet, die simpel binnengetikt werd door Kuyt.

Ook na de rust was Feyenoord de ploeg die het snelst scoorde. Twintig minuten voor tijd besliste Thomas Buffel de wedstrijd met zijn tweede van de avond. FC Twente kwam een kwartier voor tijd nog terug dankzij een vrije trap van Polak, maar verder dan de 3-2 in de blessuretijd (via Zomer) kwam het niet.