Valencia haalt zwaar uit

Malaga - Valencia 1-6

Valencia heeft vanavond met zware 1-6 cijfers gewonnen op het veld van Malaga. Mista zette zijn ploeg al heel vroeg 0-1 op voorsprong, even later scoorde Ricardo Oliveira de 0-2. Zo stond er in Malaga een 0-2 ruststand op het bord.

Na de rust ging de Valencia overmacht gewoon door, het werd al snel 0-3 via een doelpunt van Carlos Marchena. Ricardo Oliveira liet zich ook opmerken door nog twee doelpunten zo stond het al 0-5 in Malaga. Oliveira lukte een heuse hattrick voor Valencia. Albelda tekende voor de zware 0-6, Malaga scoorde nog tegen via Salva zo won Valencia met zware 1-6 cijfers op het veld van Malaga.

Real Betis - Celta 1-0Celta De Vigo beleefd dit jaar een echt rotseizoen, niks lijkt te lukken voor de mannen van Vigo. Celta ging nog maar eens de boot in, nu op het veld van Real Betis. De winnende treffer voor Betis kwam er via Lembo

Atletico Madrid - Osasuna 1-1

Atletico Madrid raakte in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Osasuna. De bezoekers kwamen in de eerste helft op voorsprong via Demis. Toen iedereen dacht dat de Madrileense club tegen een thuisnederlaag zou aankijken bracht Nikolaidis zijn ploeg alsnog langszij.