KVK Beringen wint degradatietopper

Hoepertingen - KVK Beringen 1-2De wedstrijd begon goed met een schot van Laeveren maar daarna viel de wedstrijd stil. KVK had wel veldoverwicht zonder echt kansen te creëren.In 23' was het dan toch raak: een prachtige voorzet van Geybels binnengekopt door Vanwoerkum.Een paar minuten voor rust kon diezelfde Vanwoerkum vanop rechts alleen op Bonneux afgaan en hij schoof de bal onder hem door : 0-2 ! Net na rust kreeg HIH een open kans maar het schot ging onbegrijpelijk over. In 55' kwam Hoepertingen terug in de match: 1-2.Daarna vielen er aan beide kanten nog enkele kansen te noteren.In 70' kon Laeveren alleen op doel afgaan maar duwt de bal langs de keeper maar ook langs de goal.Twee minuten later was het bijna raak voor HIH want de voorzet belandde op de binnenkant van de paal!In de 77' kan Laeveren de bal tweemaal voorbrengen maar eerst de vrijstaande Vanwoerkum en even daarna de vrijstaande Linc missen onbegrijpelijk deze open kansen.In de 80' kwam KVK goed weg toen Weijtjens de bal van de lijn keerde.KVK won al bij al verdiend deze degradatietopper en HIH kan zich stillaan opmaken voor tweede provinciale.